Suomen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ota yhteyttä meihin
Erikoistarjous - Tuotteet Paras hinta
Erikoistarjous - Tuotteet
Paras hinta

Erikoistarjous Cialis Brändi
Osta nyt
Kokonaismäärä € 0.00
Sinun tilauksesi 0 Tavarat
Kokonaismäärä
€ 0.00
Sinun tilauksesi
0 items

Kassalle

Tekemäsi tilauskokonaisuuden käsittely, lähetys ja vastaanottaminen

Tältä saitilta löydät infoa siitä, miten tekemäsi tilaus löytää perillesi, minkä tyyppisiä erilaisia nopeuksia ja hintatasoja kuljetuspalveluihin liittyy, sekä mitä tehdä ongelmien ilmaantuessa matkan varrella. Jos haluat lukea pikemminkin tilauksen varsinaisesta tekemisestä, tsekkaa tilaus-osiomme tällä samalla sivustokokonaisuudella.

Olemme koonneet nämä tiedonpalaset usein kysyttyjen kysymysten muotoon.

Koska tilaukseni lähetetään kotiani kohti?

Suurin piirtein 24-72 tunnin kuluessa siitä, kun onnistuit suorittamaan maksun tilaussivustolla ja tietysti vastaanotimme sen myös. Vastaanottamamme maksusuorituskonfirmaatio laukaisee rivakan tiimimme systeemissä tilauksen käsittelyprosessin alkuun, minkä jälkeen etenemme tilauksen kokoamiseen sekä paketoimiseen. Valmistuttuaan paketti siirtyy sitten transport-palvelujen alaiseksi, eli häipyy kiinteistöstämme ja sen vaiheittainen siirtely kohti kotipaikkaasi käynnistyy.

Mikä taho hoitaa varsinaisen kuljetuspalvelun?

Se riippuu voimakkaasti valitsemastasi kotiinkuljetusmetodista ja sen edellyttämästä vauhdista. Soveltuvasti olemme ulkoistaneet jakopalvelun paikallisille kuljetusfirmoille, jotka siis vaihtelevat siten maittain. Voit tarkistaa paikallisvalikoiman nähdäksesi saatavilla olevat mahdollisuudet, tosin pidätämme oikeuden käyttää juuri tähän meidän liiketoimintaamme ja sinun asiakastyytyväisyytesi ylläpitämiseen parhaiten soveltuvaa suorittajaa ammattiharkintamme mukaisesti.

Voinko vahtia tilauksen etenemistä?

Ilman muuta, tarkemmin kuvailtuna sen voi suorittaa osoitteessa www.17track.net. Jahka tilauksenne lähetetään, pääset vastaanottamaan meilitse seurantakoodin. Syötä se vain sitten kyseiselle saitille, ja sillä seurailu mahdollistuu. Huomaathan kuitenkin, että koodin aktivoituminen on luonteeltaan viiveellinen, eli noin 24-72 tuntia joudut venailemaan, ennen kuin se täyttää funktionsa sivustolla. Kyseessä on lähetyksen rekisteröimiseen läheisesti liittyvä proseduuri. Kannattaa muuten tsekata kuljetuspalveluntarjoajan omatkin webbi-infot, sillä sieltä voi löytyä tarkempia tietoja aikatauluista ja prosesseista.

Minkä kokoluokan hinnoittelu kuljetuksiin on liitetty?

Tämäkin muuttuu sen mukaisesti, minkä kaliiperin kuljetuksen olet tilaukseesi liittänyt. Toisin sanottuna nopea kuljetus on hiukkasen tyyriimpi kuin niin kutsuttu perustaso, ja lisäksi kotimaasi palveluntarjoajien hinnoittelukuviot vaikuttavat myös. Nämä käyvät kuitenkin selvästi ilmi siinä vaiheessa, kun kokoat ja olet lähettämäisilläsi tilauksen. Lisäksi olemme tiukkaa seulaa käyttämällä kilpailuttaneet kuljettajat, eli varmasti kustannustehokkuus on aivan huipputasolle viety. Joten ei huolta sen puoleen!

Löytyvätkö valikoimanne joukosta myös ilmaiset kuljetukset?

Kyllä hyvinkin! Jos teet suurehkon tilauksen, eli arvoltaan yli 200 €, niin kuljetusmaksua ei lisätä päälle. Tästäpä syystä onkin erikoistehokasta, jos kokoat isompia tilauksia pienempien sijaan. Se on myös pitkällä tähtäimellä itsellesi kätevämpää, sillä saat kaikki tarvittavat lääkityksesi pidemmälle aikavälille aivan samalla vaivalla ja pystyt myös hyödyntämään senhetkiset parhaat hintamme ja tarjouksemme oikopäätä laajimmalla mahdollisella otteella. Säästät selkeästi, täysin meidän piikkiimme!

Mitä jos tilaus jää välille jumittamaan, ja näen sen seurantapalvelusta?

Näin ei missään tapauksessa pitäisi kyllä päästä käymään. Jos kuitenkin näet jäljityspalvelussa internetissä tilanteen liikkumattoman luonteisena ja se on ollut näin jo pitkään, joutunet ottamaan yhteyttä jakelufirman asiakaspalvelukeskukseen. Meillä ei ole mahdollisuutta hallita lähetyksen kulkua toimistoltamme käsin sen jälkeen, kun se on meiltä noudettu ja viety eteenpäin.

Voinko tehdä lisäyksiä tilaukseeni myöhemmin?

Niin kauan, kun tilausta ei ole puolellamme otettu käsittelyn alle, pystyt periaatteessa tekemään siihen tarvittavia lisäyksiä eli valitsemaan ja maksamaan lisätuotteita. Heti, kun tilaus on käsittelyssä, tämä lakkaa onnistumasta, sillä meidän käsittelyprosessimme vauhti on kokoluokaltaan sen tyyppinen, että siihen ei ehdi kauheasti enää tuikata mitään ekstraa väliin.

Mikä kävisi neuvoksi, jos vastaanotettaessa pakettini onkin saanut osuman tai vahingoittunut?

Ota meihin heti yhteyttä sähköpostia käyttämällä. Saattaa olla, että pyydämme sinua todistamaan tämän harmillisen tapahtuman tuottamalla meille valokuvia tai videomateriaalia siitä. Ammattitason käsittelytiimimme lähtee siitä sitten selvittelemään, mikä on mahtanut olla vahingoittumisen alkusyynä. Antamiesi todisteiden perusteella päätämme jatkokuvioista, mikä saattaa tarkoittaa tietyissä tilanteissa jopa kokonaan uuden tuotepaketin lähettämistä suoraan sinulle. Suhtaudumme näihin osumatapauksiin aina huolellisesti ja erittäin vakavamielisesti.

Minkä tyyppiset ovat toimituksen yleiset ehdot kokonaisuudessaan?

Tavallinen eli perustason palvelu tarjoaa jakelun 7-21 päivän kuluessa maksusuorituksen näkymisestä meidän järjestelmissämme. Pikapalvelu puolestaan sisältää kaiken tämän saman ainoastaan 5-7 päivän kuluessa, eli se on huomattavasti nopealiikkeisempi ja toisaalta myös kustannuksiltaan korkeampi. Jos olet valinnut tämän nopeamman version, mutta tuotetta ei näy eikä kuulu seitsemän päivän aikana, tilauksen toimituksessa on todennäköisesti jonkin sortin probleema. Tuossa tapauksessa ole pikimmin yhteydessä käyttämäämme kuljetuspalveluun, jotta heidän asiakaspalvelutiiminsä saattaa ryhtyä tutkimaan häiriön alkuperää.