Suomen puhelin:
Suomen puhelin:
Kansainvälinen puhelin:
Ota yhteyttä meihin
Erikoistarjous - Tuotteet Paras hinta
Erikoistarjous - Tuotteet
Paras hinta

Erikoistarjous Cialis Brändi
Osta nyt
Kokonaismäärä € 0.00
Sinun tilauksesi 0 Tavarat
Kokonaismäärä
€ 0.00
Sinun tilauksesi
0 items

Kassalle

Tietoja meistä

Omaapteekki.com on virtuaalinen eli online-apteekki, jonka liiketoimintaa on lääkkeiden myyminen netissä ja nopeat toimitukset asiakkaalle. Valikoimamme sisältää ainoastaan korkealaatuisten, kansainvälisten lääkevalmistajien tarkkaan valikoituja tuotteita. Sujuva verkkokauppa ja saumaton ostoskokemus ovat ylpeyden aiheitamme – pyrimme kaikessa korkeaan laatuun.

Yrityksemme koostuu nuorekkaista ja kunnianhimoisista alan ammattilaisista, jotka ovat sisäistäneet jatkuvan oppimisen merkityksen myös farmakologian alalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että moniammatillinen tiimimme pysyy ajan hermolla niin uusimpien digitaalisten trendien suhteen kuin markkinoille hiljattain saapuneiden valmisteidenkin. Voit siis luottaa aina siihen, että palvelumme on ajanmukainen ja tarjoamamme tuotteet uusimpien vaatimusten mukaisia.

Apteekkialan ammattilaisten lisäksi tiimissämme on muun muassa sisällöntuotannon ja markkinoinnin moniosaajia sekä verkkokokemuksen optimoinnin taitajia, joiden huolella suunnittelema online-kokonaisuus tarjoaa sinulle sen huippuluokan ostoskokemuksen, josta me haluamme tulla tunnetuksi.

Arvot ja tavoitteet

Arvojen puolesta ykkössijalla meillä on se, että asiakkaita kohdellaan tasa-arvoisesti heidän taloudellisesta tilanteestaan, sosiaalisesta statuksestaan, sijainnistaan ja terveydentilastaan riippumatta. Digitalisaatio on tarjonnut tähän tekniset edellytykset, koska internetin ansiosta etäälläkin asuvat ihmiset ovat paremmin tavoitettavissa kuin koskaan. Tätä teknologista valmiutta pitää vain osata hyödyntää, jotta mahdollisimman monet siitä hyötyisivät.

Lisäksi globalisaation tuomana etuna on kansainvälisten operaatioiden mahdollisuus, mikä yleisesti ottaen laajentaa kilpailua ja mahdollistaa kaltaistemme uusien toimijoiden mukaantulon monille markkinoille.

Tasa-arvoisuus meidän kohdallamme tarkoittaa myös hyväksyvää suhtautumista erilaisiin ihmisiin. Jokaisen elämäntilanne on uniikki, ja ainoastaan rohkaisulla, positiivisuudella ja oikeanlaisella tuella voimme itse kukin auttaa kanssaeläjiämme eteenpäin. Liiketoiminnassamme tämä arvo näkyy tahtotilana vastata reippaasti herkkiinkin tarpeisiin ja luoda hyväksyvä ympäristö niiden ymmärtämiseksi ja käsittelemiseksi. Kaikki ongelmat tuntuvat heti pienemmiltä, kun tulee niiden kanssa kuulluksi ja hyväksytyksi!

Kaikkein tärkein tavoitteemme on parantaa kaikkien asiakkaidemme elämänlaatua tarjoamalla juuri heidän henkilökohtaiseen tilanteeseensa sopivia ja oleellisia lääkealan palveluita. Tämän haluamme tehdä erinomaisen käyttö- ja ostoskokemuksen tarjoavan verkkosivustomme avulla.

Erityisen paljon olemme investoineet informaatiorikkaaseen neuvontaosioomme: sivustomme ohjeistus, jonka avulla voit löytää itsellesi sopivat lääkkeet ja ymmärtää paremmin tarpeitasi, on luotu pieteetillä niin kattavaksi kuin ikinä. Olemme myös parhaamme mukaan panostaneet sen helppolukuisuuteen ja selattavuuteen. Tärkeysjärjestyksemme huipulla on soveltuvimman ratkaisun löytäminen ongelmaasi tai oireeseesi sekä informatiivisen ja oikein kohdennetun sisällön tarjoaminen henkilökohtaisiin huoliisi tai vastausta vaille jääneisiin kysymyksiisi.

Myös yksityisyys on meille tärkeä arvo. Nykyisessä tietoyhteiskunnassa anonymiteetin turvin on mahdollista hakea vastauksia myös kysymyksiin, joita ei tosielämässä uskaltaisi kysyä kuin pakon edessä. Tämän kaltaisten tilanteiden kanssa painiville missiomme on olla paitsi paikka, jossa jokainen voi tuntea olonsa hyväksytyksi ja saada tyydyttävän vastauksen, myös turvallinen.

Sivustomme on nykyaikaisesti SSL-salattu ja muutoinkin modernien standardien mukainen, joten meidän puolesta niin selailusi kuin ostoksesikin ovat turvassa. Emme koskaan luovuta tietojasi tietosuojakäytännöistämme poikkeavalla tavalla, ja käytämme alan uusimpia ohjelmistoja ja käytäntöjä kaiken datamme salassa ja turvassa pitämiseen. Asiattomilla kolmansilla osapuolilla ei ole minkäänlaista pääsyä järjestelmiimme tai toimitiloihimme. Turvallisuus on meille prioriteetti.

Laatu ja valikoima

Tarpeellisten ja soveltuvien lääkkeiden saatavuus on meille tärkeää myös siinä mielessä, että digitaalisen ajan mahdollisuuksia tulee hyödyntää. Mielestämme nykyajan maailmassa kaikilla tulisi oikeus hyvään hoitoon ja tuotteisiin ilman tarpeettomia vierailuja kivijalka-apteekeissa.

Tasapuolisen kohtelun nimissä olemme työskennelleet paljon apteekkialan kustannustehokkuuden parantamiseksi, ja tänä päivänä tarjoamamme hinnat ovat kansainvälisesti erittäin kilpailukykyisiä. Näiden alempien hintojen taustalla on se fakta, että täsmälleen samaa lääkeainetta saattaa tuottaa ja markkinoida samakin yhtiö eri maissa erilaisella hintatasolla.

Brändätyissä lääkkeissä maksaa osaltaan brändi. Näistä syistä kadullasi sijaitseva apteekki veloittaa usein paljon suuremman summan samasta aineesta. Kun teet tilauksen meille, sinulle toimitettava pakkaus tai jopa itse lääke saattaa ehkä olla ulkonäöltään hieman eri tyyppinen, mutta takaamme sen sisältävän tismalleen samat, huippulaadukkaat vaikuttavat aineet kuin vastaava paikallinen versiokin. Näin saat paljon pienemmällä rahalla aivan saman asian.

Olemme pyrkineet tekemään saitillamme selväksi ja läpinäkyväksi tämän brändilääkkeitä ja merkittömiä lääkkeitä koskevan erottelun. Vahvistamme, että vastaanottamasi tuotteet varmasti sisältävät samat oleelliset ainesosat kuin vastaavat merkkituotteetkin. Yksityiskohtaisempaa informaatiota on saatavilla lääkekohtaisesti.

Jatkuva kehitys ja laatu on meille hyvin tärkeää. Parantelemme tuotevalikoimaamme ja prosessejamme säännöllisesti. Laadunvalvonnan takaamiseksi olemme poimineet kokoelmiimme ainoastaan huippuluokan kansainvälisten lääkevalmistajien tuotteita.

Palaute ja asiakastuki

Otamme asiakaspalautteen äärimmäisen vakavasti. Jos sinulla on jotakin kysyttävää sivustostamme, sen tuotteista, yksityisyyteen liittyvistä aspekteista, toimitusajoista tai muusta vastaavasta etkä löydä tietoja webbisaitiltamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.